VAN LEVENSBELANG

DE MICROCIRCULATIE

 

Door onder andere stress, te weinig slaap, een eenzijdig dieet, ongezonde leefgewoontes, ziekten, het natuurlijke verouderingsproces vermindert de doorbloeding in de microcirculatie. Hierdoor kunnen cellen niet meer goed functioneren door gebrek aan zuurstof en/of bouwstoffen of de ophoping van afvalstoffen. 

Van de >45.000 beschreven ziektebeelden is een groot deel gerelateerd aan een verstoorde microcirculatie!

De medisch gecertificeerde Fysische Vasculaire Therapie BEMER is een bio ritmische stimulering van de bloedvaten. Daarvoor is een speciaal, gecertificeerd medisch apparaat nodig dat met nauwkeurig vastgestelde intervallen impulsen stuurt en een magnetisch veld opwekt. Met behulp van dit elektromagnetisch veld worden de spiercellen in de vaatwanden van de microvaten gestimuleerd tot contractie, zodat meer bloed in het capillaire gebied wordt gepompt.


Hierdoor is het te begrijpen waarom deze therapievorm breed inzetbaar is. Een effectieve stimulering van de microcirculatie ondersteunt de belangrijkste regelmechanismen van het lichaam op het gebied van preventie, genezings- en herstelprocessen en kan toegepast worden in combinatie met talrijke behandelingen en indicaties.

BEMER WERKT

De fysische vaattherapie wordt al decennia lang ingezet, zodat uitgebreide ervaringswaarden beschikbaar zijn.

Veel patiënten melden een verbetering van hun algemene gezondheidstoestand en de verbetering van hun welbevinden en prestatievermogen. Observatie studies bevestigen bovendien dat de fysische vaattherapie als ondersteunende behandeling kan bijdragen tot het succes van traditionele medische behandelmethoden. Dit betreft ondermeer de therapie bij diabetes, wondgenezings-  stoornissen en perifeer arterieel vaatlijden. Bovendien worden successen geboekt bij pijntherapie, verbeterde slaapwaarden bij patiënten met slaapstoornissen en een ondersteuning van revalidatie- en regeneratieprocessen.

BRON: uitgave Microcirculatie / Bundesverband für Gesundheitsinformation und Verbrauchenschutz - Info Gesundheit e.V.

Onafhankelijke patiëntenbrochure

De Amerikaanse Hartstichting is wereldwijd de toonaangevende organisatie op gebied van hart-en vaatziekten.  Zij waarschuwt dat aandoeningen aan de kleine bloedvaten grote gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.

Vraag de onafhankelijke patiëntenbrochure aan over het belang van microcirculatie en vasculaire therapie.

INFORMATIE SPREEKUREN

BEMER DEMO & ADVIES CENTER l CORPUS VITALE

Paramedisch Centrum Je lijf en je leven 

Herenstraat 19, 2681 BC Monster

info@corpusvitale.nl

06 53 67 71 76 

KVK Nummer:68407262

 

KOM KENNISMAKEN

Ook enthousiast geworden? CORPUS VITALE nodigt u uit voor een nadere kennismaking en gratis BEMER basisbehandeling. Of u nu therapeut of gewoon geïnteresseerd bent in gezondheid. U bent welkom in ons DEMO & ADVIESCENTER. 

We verheugen ons op uw komst.

Monster 29 okt..jpg