Werking fysische vasculaire therapie van BEMER

 

VAN LEVENSBELANG

DE MICROCIRCULATIE

 

Een mens bestaat uit een 80 tot 100 biljoen cellen welke allemaal dezelfde basis behoeften hebben, namelijk de aanvoer van zuurstof en bouwstoffen en de afvoer van afvalstoffen van de celstofwisseling.

Het centrale transport systeem in het menselijk lichaam om zuurstof en bouwstoffen af te leveren en afvalstoffen op te halen is onze bloedsomloop. Dit gebeurt in de zeer kleine bloedvaten die we de microcirculatie noemen en 74% van de gehele bloedsomloop omvat.

Door onder andere stress, te weinig slaap, een eenzijdig dieet, ongezonde leefgewoontes, ziekten, het natuurlijke verouderingsproces vermindert  de doorbloeding in de microcirculatie. Hierdoor kunnen cellen niet meer goed functioneren door gebrek aan zuurstof en/of bouwstoffen of de ophoping van afvalstoffen. 

Van de >45.000 beschreven ziektebeelden is een groot deel gerelateerd aan een verstoorde microcirculatie!

De medisch gecertificeerde Fysische Vasculaire Therapie BEMER is een bio ritmische stimulering van de bloedvaten. Daarvoor is een speciaal, gecertificeerd medisch apparaat nodig dat met nauwkeurig vastgestelde intervallen impulsen stuurt en een magnetisch veld opwekt. Met behulp van dit elektromagnetisch veld worden de spiercellen in de vaatwanden van de microvaten gestimuleerd tot contractie, zodat meer bloed in het capillaire gebied wordt gepompt.


Hierdoor is het te begrijpen waarom deze therapievorm breed inzetbaar is. Een effectieve stimulering van de microcirculatie ondersteunt de belangrijkste regelmechanismen van het lichaam op het gebied van preventie, genezings- en herstelprocessen en kan toegepast worden in combinatie met talrijke behandelingen en indicaties.

BEMER WERKT

De fysische vaattherapie wordt al decennia lang ingezet, zodat uitgebreide ervaringswaarden beschikbaar zijn.

Veel patiënten melden een verbetering van hun algemene gezondheidstoestand en de verbetering van hun welbevinden en prestatievermogen. Observatie studies bevestigen bovendien dat de fysische vaattherapie als ondersteunende behandeling kan bijdragen tot het succes van traditionele medische behandelmethoden. Dit betreft ondermeer de therapie bij diabetes, wondgenezings-  stoornissen en perifeer arterieel vaatlijden. Bovendien worden successen geboekt bij pijntherapie, verbeterde slaapwaarden bij patiënten met slaapstoornissen en een ondersteuning van revalidatie- en regeneratieprocessen.

DE VOORDELEN VAN EEN GEZONDE MICROCIRCULATIE

  • Verbeterd lichamelijk en mentaal prestatievermogen

  • Betere immunologische reacties en lagere infectiegevoeligheid

  • Betere doorbloeding-en stromingseigenschappen van het bloed

  • Betere voorziening van voedingsstoffen en zuurstof

  • Betere afvoer van stofwisselingsproducten en giftige stoffen

  • Verbeterde regeneratie-en herstelprocessen

  • Betere ontzuring van het organisme

  • Versnelling van genezingsprocessen

 

Een effectieve stimulering van de microcirculatie met BEMER ondersteunt de belangrijkste regelmechanismen van het lichaam op het gebied van preventie, genezings- en herstelprocessen.

 

Inzet van BEMER:

- Curatief, voor het behandelen van gezondheidsproblemen 

- Preventief, voor behouden, ondersteunen en verbeteren van gezondheid

- Sportief, voor betere prestaties en kortere hersteltijden

De Amerikaanse Hartstichting is wereldwijd de toonaangevende organisatie op gebied van hart-en vaatziekten.

Zij waarschuwt dat aandoeningen aan de kleine bloedvaten grote gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.

De nieuwe BEMER- behandelmethode is de meest onderzochte èn meest effectieve fysische behandelmethode die vandaag de dag als aanvullende en preventieve therapie toegepast wordt.

info@corpusvitale.nl

06 53 67 71 76 

KVK Nummer:68407262

Van Koppenweg 5 2672 EG Naaldwijk

Bezoekadres Corpus Vitale vanaf 10 okt.

Paramedisch Centrum Je lijf en je leven, Herenstraat 19, 2681 BC Monster

WERK MET ONS

Ook enthousiast geworden? CORPUS VITALE  

nodigt u namens BEMER Group Nederland uit ambassadeur te worden. Al 450 BEMER partners gingen u voor. Of u nu therapeut of gewoon geïnteresseerd bent in gezondheid. Met ondersteuning van BEMER Int. kunt u onmiddellijk van start. We verheugen ons op uw komst!

  • Instagram
Het 1e Nederlandse adviescentrum voor BEMER therapie. Maak een afspraak voor persoonlijk advies.  Demo & Adviescentrum BEMER therapie in het Westlandse paramedisch centrum Je lijf en je Leven in Monster. Maak een afspraak met BEMER specialist Anita van der Wel van Corpus Vitale, BEMER Nederland.