• Instagram

info@corpusvitale.nl

06 53 67 71 76 

KVK Nummer:68407262

BTW Nummer: NL001169441B89

Van Koppenweg 5 2672 EG Naaldwijk

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN GEZONDE MICROCIRCULATIE ?

 • Verbeterd lichamelijk en mentaal prestatievermogen

 • Betere immunologische reacties en lagere infectiegevoeligheid

 • Betere doorbloeding-en stromingseigenschappen van het bloed

 • Betere voorziening van voedingsstoffen en zuurstof

 • Betere afvoer van stofwisselings-producten en giftige stoffen

 • Verbeterde regeneratie-en herstelprocessen

 • Betere ontzuring van het organisme

 • Versnelling van genezingsprocessen

 

Een effectieve stimulering van de microcirculatie met BEMER ondersteunt de belangrijkste regelmechanismen van het lichaam op het gebied van preventie, genezings- en herstelprocessen.

Veel patiënten melden een verbetering van hun algemene gezondheidstoestand en de verbetering van hun welbevinden en prestatievermogen. Observatiestudies bevestigen bovendien dat de fysische vaattherapie als ondersteunende behandeling kan bijdragen tot het succes van traditionele behandelmethoden en kan toegepast worden in combinatie met talrijke behandelingen en indicaties.

- BEMER -  Curatief, voor het behandelen van gezondheidsproblemen 

- BEMER -  Preventief, voor behouden, ondersteunen en verbeteren gezondheid

- BEMER -  Sportief, voor betere prestaties en kortere hersteltijden, ondersteunt de                            actieve leefstijl en de prestaties van (top)sporters

WANNEER WILT U BEMER GAAN ONTDEKKEN?

Voor uzelf. Voor uw gezondheid. Voor het hele gezin. Er bestaat geen enkele reden om BEMER van uw gezondheid te onthouden. Kom naar een van onze informatiebijeenkomsten.

Hoe werkt de fysische vasculaire therapie BEMER

 

VAN LEVENSBELANG

DE MICROCIRCULATIE

 

De microcirculatie is cruciaal voor de bloedsomloop bij de mens en speelt zich af in het zeer wijdvertakte netwerk van de fijnste bloedvaten. Hierin worden de lichaamscellen voorzien van zuurstof en voedingstoffen en het is tegelijkertijd de belangrijkste transportweg voor afvoeren van afvalstoffen. Een beperkte microcirculatie kan vele stemmingsstoornissen en tal van ziekten veroorzaken of verergeren.

BEMER WERKT

Lichamelijke en geestelijke prestaties, groei- en genezingsprocessen, evenals een groot aantal ziekten houden rechtstreeks verband met de microcirculatie. BEMER stimuleert een beperkte vasomotie (pompbeweging) van de bloedvaten en bewerkstelligt daarmee een verbetering van de microcirculatie.

 

De medisch gecertificeerde Fysische Vasculaire Therapie Bemer is een bio ritmische stimulering van de bloedvaten. Daarvoor is een speciaal, gecertificeerd medisch apparaat nodig dat met nauwkeurig vastgestelde intervallen impulsen stuurt en een magnetisch veld opwekt. Hiermee worden de spiercellen in de vaatwanden gestimuleerd tot contractie, zodat meer bloed in het capillaire ​gebied wordt gepompt.

 

COMFORTABEL EN SNEL

De fysische vasculaire therapie BEMER is heel eenvoudig en kan door iedereen worden toegepast. Ze wordt in vele geneeskundige praktijken en klinieken ingezet. Het grootste voordeel biedt de therapie echter op de lange termijn bij thuisgebruik. Het is een van de meest effectieve behandelmethoden ter ondersteuning van de beperkte microcirculatie.
 

De fysische vaattherapie wordt al decennia lang ingezet, zodat uitgebreide ervaringswaarden beschikbaar zijn.

WAAROM WORDT FYSISCHE VASCULAIRE THERAPIE BEMER IN EEN ONAFHANKELIJKE PATIËNTENBROCHURE AANBEVOLEN DOOR ARTSEN?

Antwoord

 • Omdat het zich richt op een van de belangrijkste oorzaken voor ziektes (hypoperfusie en gebrek aan energie) en behandelingsgerelateerde effecten laat zien (verbeterde kwaliteit van leven, prestaties).

 • Omdat het veel inherente zelfregulerende mechanismen ondersteunt (dus een breed spectrum). 

 • Omdat er tijdens langdurig gebruik geen gevaarlijke bijwerkingen zijn waargenomen. 

 • Omdat het kan worden toegepast om de prestaties te verbeteren voor een snellere regeneratie voor fysieke en/of mentale stress, verlichting van aandoeningen of voor snellere wond- en botgenezing.

 • Omdat het eenvoudig kan worden gecombineerd met andere behandelmethoden. Het kan de effecten van geneesmiddelen versterken en kan resulteren in een verlaging van de geneesmiddeldosis.  

 • Omdat het vaak effectief kan zijn wanneer conventionele behandelingen niet langer resultaat hebben (in de zogenaamde onbehandelbare gevallen).

 • Omdat de effectiviteit ervan wetenschappelijk is aangetoond.

 • Omdat de werkingsmechanismen praktisch en theoretisch onderbouwd zijn en na vele jaren van praktische toepassing zijn bewezen.

 • Omdat de BEMER-technologie en BEMER PRO/CLASSIC- systemen zijn getest en goedgekeurd als medisch hulpmiddel.

 • Gedurende meer dan 15 jaar constante research en ontwikkelingen is de Fysische Vasculaire Therapie BEMER gecertificeerd als de wereld's eerste Fysische Vasculaire Therapie BEMER, omdat het duidelijk positieve effect op de aangetaste microcirculatie wetenschappelijk kon worden aangetoond.

 • Omdat de systemen evenzo geschikt zijn voor gebruik door de medische professional als voor de eindgebruiker.

 • Omdat de Fysische Vasculaire Therapie BEMER een therapie is die rechtstreeks van invloed is op een verstoorde microcirculatie zonder door deze aandoening te worden beperkt.