GEZOND TOT IN DE HAARVATEN   

1/7

Leading

the Field in

microcirculation

Het belang van de kleinste vaten 

voor een gezonde bloedcirculatie

Vasculaire therapie systemen

Welkom bij Corpus Vitale, leverancier van vasculaire therapiesystemen aan zorgprofessionals, bedrijfsleven en particulieren. De vasculaire therapie systemen worden verkocht door hiervoor opgeleide BEMER partners. Corpus Vitale is deskundig en adviseert praktijkhouders als ook particulieren die met vasculaire therapie hun gezondheid willen bevorderen.

 

Indien u een therapie set wilt aanschaffen of gebruik wilt maken van het test programma, neem dan gerust contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Ook na uw aankoop geven wij u een goede begeleiding, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw therapie systeem.

 • U kunt uw complete therapie-set of onderdelen direct bestellen via de webshop

 • Of kom op afspraak langs in ons DEMO&ADVIES CENTER in Westland, om het therapie systeem te zien, te proberen en u vrijblijvend te laten informeren.

 • Er is ook een fraaie interactieve presentatie over vasculaire therapie om u te oriënteren 

    Wilt u deze ontvangen? Vul dan het contactformulier in , waarna wij u een link sturen              per e-mail.

   

Welke ziekten en problemen houden verband met

een verstoorde microcirculatie ?

ARTROSE, GEZICHTSTOORNISSEN, DIABETES, CORONAIRE HARTZIEKTEN, GEHOORSTOORNISSEN, NEK-EN RUGKLACHTEN, BEROERTE, COPD,HARTRITMESTOORNIS, OSTEOPOROSE, HARTFALEN, DEMENTIE, ONDERSTE LUCHTWEGINFECTIES, CONTACTECZEEM, DARMKANKER, ARTERIOSCLEROSE, ETALAGEBENEN, REUMA, SLAAPSTOORNISSEN, VERMOEIDHEID, STRESS, POLYNEUROPATHIE, DIABETISCHE VOET, FIBROMYALGIE, VASCULITIS ENZOVOORTS

VERSTORINGEN VAN DE MICROCIRCULATIE ZIJN VAAK DE 1E TEKENEN VAN VELE ZIEKTEN EN BEGINNEN VEELAL ONGEMERKT

Ons moderne leven met bewerkte voeding, inactiviteit, chronische stress, slaaptekort maar ook normale veroudering zorgt voor een verstoring in de microcirculatie. Als organen en weefsels niet tot in de allerkleinste vaten doorbloed zijn, kunnen ze niet van voldoende zuurstof en belangrijke voedingsstoffen voorzien worden. Afvalstoffen worden minder goed afgevoerd. Dat vermindert je kwaliteit van leven: je wordt sneller moe en prikkelbaar, je regenereert slechter.  Je hebt echter ook een verhoogde kans op verschillende klachten en aandoeningen, zoals:

 • concentratieproblemen

 • somberheid

 • huidklachten (bv. eczeem)

 • hoofdpijn

 • zenuwbeschadigingen, neuropathie

 • ontstekingen

 • hart- en vaatziekten

 • diabetes type 2

 • chronisch nierfalen

 • hoge bloeddruk

 • langzame wondheling

 • gewrichtsklachten

 • vaatproblemen

 • oogklachten

Afhankelijk van het ziektebeeld, klacht of blessure, wordt de fysische vasculaire therapie voor het hele lichaam gebruikt, ter verbetering van de algehele microcirculatie en lokaal gebruikt voor een extra stimulering van de microvaten in de betreffende lichaamsdelen. 

ARTROSE, GEZICHTSTOORNISSEN, DIABETES, CORONAIRE HARTZIEKTEN, GEHOORSTOORNISSEN, NEK-EN RUGKLACHTEN, BEROERTE, COPD,HARTRITMESTOORNIS, OSTEOPOROSE, HARTFALEN, DEMENTIE, ONDERSTE LUCHTWEGINFECTIES,  CONTACTECZEEM,  DARMKANKER, ARTERIOSCLEROSE, ETALAGEBENEN, REUMA, SLAAPSTOORNISSEN, VERMOEIDHEID, STRESS, POLYNEUROPATHIE, DIABETISCHE VOET ENZ.  VERSTORINGEN VAN DE MICROCIRCULATIE ZIJN VAAK DE 1E TEKENEN VAN VELE ZIEKTEN EN BEGINNEN VEELAL ONGEMERKT, FIBROMYALGIE, VASCULITIS

Behandeling

Behandeling bij ziekte, ondersteuning van immuun- respons, activering zelfherstel- lend vermogen door stimulatie van de microcirculatie.

Lees verder.

Preventie

Positief effect op het algemeen welzijn, de gezondheid en het slaapritme. Samen leidt dit tot een hogere levenskwaliteit.

Lees verder

Betere prestaties

Ondersteuning van de celstof- wisseling voor betere geestelijke en lichamelijke prestaties, sneller reactie- vermogen, lager risico op sportblessures, sneller herstel. Lees verder

Vraag de onafhankelijke patiëntenbrochure aan over het belang van microcirculatie en vasculaire therapie.

INFORMATIE SPREEKUREN

DEMO & ADVIES CENTER l CORPUS VITALE

Paramedisch Centrum Je lijf en je leven 

Herenstraat 19, 2681 BC Monster

info@corpusvitale.nl

06 53 67 71 76 

KVK Nummer:68407262

 

KOM KENNISMAKEN

Ook enthousiast geworden? CORPUS VITALE nodigt u uit voor een nadere kennismaking en natuurlijk voor een gratis basisbehandeling om zo de therapie een keer aan den lijve te ervaren.

Of u nu therapeut of gewoon geïnteresseerd bent in gezondheid. U bent welkom in ons

DEMO & ADVIESCENTER. We verheugen ons op uw komst.