DENISE KORENEK Professionele wielrenner en tweevoudig Guinness wereldrecordhouder

Ze bereikte deze ongelooflijke prestatie op 45-jarige leeftijd terwijl ze BEMER gebruikte als onderdeel van haar trainingsregime.In 2018 vestigde ze het wereldrecord voor "gestapelde fietssnelheden" op het land en wordt ze beschouwd als "de snelste fietser ter wereld". Wat was die recordbrekende tijd? Het was een verbluffend gemiddelde van 183.932 mph (296.009 km / h), dat ze bereikte met een op maat gemaakte carbon KHS-fiets achter een uniek ontworpen dragraceauto om de luchtweerstand te minimaliseren. Ze bereikte deze ongelooflijke prestatie op 45-jarige leeftijd terwijl ze BEMER gebruikte als onderdeel van haar trainingsregime.

Wereldrecord op 45 jarige leeftijd voor snelste mens op een fiets, met BEMER

" In september 2018 vestigde ik het wereldrecord voor de snelste mens op een fiets op 183,9 mph, met de BEMER als integraal onderdeel van mijn dagelijkse voorbereiding. Ik gebruik mijn BEMER overdag op specifieke programma's om me maximale prestaties, spierstimulatie en rust te geven. De voordelen van de BEMER helpen me om verder te gaan in mijn training. ” - Denise KorenekBEMER voor maximale prestaties, spierstimulatie en rust.

Aangezien het lichaam sneller herstelt met regelmatige toepassing van fysische vasculaire therapie, kunnen trainingseenheden worden verhoogd (in omvang en intensiviteit). Het uithoudingsvermogen wordt dus verhoogd door frequentere en intensievere trainingen. Nog een voordeel is de verbetering van het immuunsysteem (minder trainingsafzeggingen, betere kwaliteit van trainingen) en het zuurstofgebruik door het optimaliseren van het metabolisme.

Vraag de onafhankelijke patiëntenbrochure aan over het belang van microcirculatie en vasculaire therapie.

INFORMATIE SPREEKUREN

DEMO & ADVIES CENTER l CORPUS VITALE

Paramedisch Centrum Je lijf en je leven 

Herenstraat 19, 2681 BC Monster

info@corpusvitale.nl

06 53 67 71 76 

KVK Nummer:68407262

 

KOM KENNISMAKEN

Ook enthousiast geworden? CORPUS VITALE nodigt u uit voor een nadere kennismaking en natuurlijk voor een gratis basisbehandeling om zo de therapie een keer aan den lijve te ervaren.

Of u nu therapeut of gewoon geïnteresseerd bent in gezondheid. U bent welkom in ons

DEMO & ADVIESCENTER. We verheugen ons op uw komst.