Donatie BEMER Pro-set aan kinderkliniek PálHeim in Boedapest, directeur dr.Péter Marschalkó is blij

Bijgewerkt: 7 mrt 2020

Iets van ons succes aan anderen doorgeven – dat maakt van oudsher deel uit van de filosofie van BEMER International AG. En dus waren zij heel blij dat János Beck en dr. Ilona Horvátham op 31 januari onze BEMER Pro-set aan de kinderkliniek Pál Heim in Boedapest konden overhandigen. Al 15 jaar lang worden de BEMER apparaten bij regeneratie-, groei- en genezingsprocessen op de orthopedie-afdeling aldaar gebruikt. Geneesheer-directeur dr. Péter Marschalkó nam de donatie in ontvangst en bedankte voor het feit dat de behandeling van de jonge patiënten met het nieuwe apparaat verder kan worden verbeterd. Hij sprak ook lovende woorden over de huidige samenwerking: Dankzij de BEMER-apparaten kunnen genezingsprocessen al jarenlang gericht worden ondersteund.

Zo wordt de fysische vasculaire therapie bijvoorbeeld toegepast bij de ziekte van Perthes waarbij de heupkop verandert of bij de ziekte van Scheuermann. Een verbeterde microcirculatie en zodoende een betere doorbloeding bevorderen hierbij de regeneratie. Ook ziekenhuisdirecteur dr. Ferenc Fekete toonde zich dankbaar en trots over het feit dat het instituut een vaktechnisch zeer hoogwaardige verpleging biedt. De BEMER-systemen leveren daarbij als aanvullende therapie een waardevolle bijdrage aan de complexe behandeling van de kinderen.


Namens de BEMER Medicintechnika Kft. benadrukte directeur dr. Ilona Horváth, dat men de orthopedie-afdeling van de kinderkliniek wil blijven ondersteunen. Bovendien was zij enthousiast over het feit dat de BEMER apparaten al in meer dan 70 klinieken en gespecialiseerde praktijken in Hongarije worden gebruikt.

Vraag de onafhankelijke patiëntenbrochure aan over het belang van microcirculatie en vasculaire therapie.

INFORMATIE SPREEKUREN

DEMO & ADVIES CENTER l CORPUS VITALE

Paramedisch Centrum Je lijf en je leven 

Herenstraat 19, 2681 BC Monster

info@corpusvitale.nl

06 53 67 71 76 

KVK Nummer:68407262

 

KOM KENNISMAKEN

Ook enthousiast geworden? CORPUS VITALE nodigt u uit voor een nadere kennismaking en natuurlijk voor een gratis basisbehandeling om zo de therapie een keer aan den lijve te ervaren.

Of u nu therapeut of gewoon geïnteresseerd bent in gezondheid. U bent welkom in ons

DEMO & ADVIESCENTER. We verheugen ons op uw komst.