Interview in gynaecologie magazine "Frauengesundheit" BEMER tegen een burn-out

Bijgewerkt: 2 apr 2020

WOMEN´S DAY EVERY DAY



BEMER tegen een burn-out.

Een burn-out is in onze drukke tijd een probleem dat steeds vaker voorkomt. Juist vrouwen die gezin en werk willen combineren, worden erdoor getroffen. Onze vasculaire therapie kan ook hierbij positieve effect

en bewerkstelligen, zoals BEMER referentiemedicus Cornelia Geier weet. In een interview met een expert in het actuele magazine "Frauengesundheit" beschrijft ze, op welke signalen vrouwen moeten letten, hoe ze een burn-out voorkomen en hoe daarbij ook de vasculaire therapie van BEMER kan worden toegepast.


Het magazine zal tot het eind van het jaar in meer dan 5000 gynaecologie praktijken in heel Duitsland ter inzage liggen en daarmee meer dan 12 miljoen lezeressen bereiken.


Het belang van de microcirculatie is gelukkig steeds minder een ´stille wetenschap´. Goede voorlichting over het ´BEMER effect´op de gezondheid, het immuunsysteem en op het algehele welzijn draagt hieraan bij! #burnout#gezondtotindehaarvaten#healthylifstyle

Vraag de onafhankelijke patiëntenbrochure aan over het belang van microcirculatie en vasculaire therapie.

INFORMATIE SPREEKUREN

DEMO & ADVIES CENTER l CORPUS VITALE

Paramedisch Centrum Je lijf en je leven 

Herenstraat 19, 2681 BC Monster

info@corpusvitale.nl

06 53 67 71 76 

KVK Nummer:68407262

 

KOM KENNISMAKEN

Ook enthousiast geworden? CORPUS VITALE nodigt u uit voor een nadere kennismaking en natuurlijk voor een gratis basisbehandeling om zo de therapie een keer aan den lijve te ervaren.

Of u nu therapeut of gewoon geïnteresseerd bent in gezondheid. U bent welkom in ons

DEMO & ADVIESCENTER. We verheugen ons op uw komst.