START DEMO CENTER BEMER THERAPIE

Bijgewerkt: 2 dec 2020

Corpus Vitale - gezond tot in de haarvaten- start op 1 oktober in het Westlandse Paramedisch Centrum ´Je lijf en je leven´ het DEMO&ADVIES CENTER BEMER therapie in het winkelhart van Monster


Waarom een BEMER informatiepunt? De fysische vasculaire therapie BEMER® is in de medische wereld al lang aanvaard en wordt toegepast door duizenden artsen, fysiotherapeuten en sportartsen. Maar consumenten zijn over het algemeen nog mondjesmaat geïnformeerd over de mogelijkheden van BEMER. En dat terwijl deze fysische vasculaire therapie juist het grootste voordeel biedt op de lange termijn bij thuisgebruik.


BEMER therapie is actueler dan ooit! Ziekten moet je vooraf bestrijden Versterk je weerstand in tijden van Corona

Het nieuwe Informatie- en Demo Center BEMER THERAPIE

is laagdrempelig en daarmee een welkome aanvulling op onze reguliere voorlichtingsbijeenkomsten en gezondheidspresentaties in Nederland.


De gratis informatie & demonstratie spreekuren BEMERTHERAPIE zijn op afspraak (max. 2 pers.) op werkdagen en op zaterdagochtend.Vanaf 1 oktober is Corpus Vitale gevestigd in Paramedisch Centrum ‘Je lijf en je leven’, Herenstraat 19 Monster, met rondom voldoende gratis parkeergelegenheid. Tevens eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

De meest nabij gelegen bushalte is de Acaciastraat (Monster), op circa drie minuten loopafstand.Vraag de onafhankelijke patiëntenbrochure aan over het belang van microcirculatie en vasculaire therapie.

INFORMATIE SPREEKUREN

DEMO & ADVIES CENTER l CORPUS VITALE

Paramedisch Centrum Je lijf en je leven 

Herenstraat 19, 2681 BC Monster

info@corpusvitale.nl

06 53 67 71 76 

KVK Nummer:68407262

 

KOM KENNISMAKEN

Ook enthousiast geworden? CORPUS VITALE nodigt u uit voor een nadere kennismaking en natuurlijk voor een gratis basisbehandeling om zo de therapie een keer aan den lijve te ervaren.

Of u nu therapeut of gewoon geïnteresseerd bent in gezondheid. U bent welkom in ons

DEMO & ADVIESCENTER. We verheugen ons op uw komst.