START DEMO CENTER BEMER THERAPIE

Bijgewerkt: 20 uur geleden

Corpus Vitale - gezond tot in de haarvaten- start op 1 oktober in het Westlandse Paramedisch Centrum ´Je lijf en je leven´ het DEMO&ADVIES CENTER BEMER therapie in het winkelhart van Monster


Waarom een BEMER informatiepunt? De fysische vasculaire therapie BEMER® is in de medische wereld al lang aanvaard en wordt toegepast door duizenden artsen, fysiotherapeuten en sportartsen. Maar consumenten zijn over het algemeen nog mondjesmaat geïnformeerd over de mogelijkheden van BEMER. En dat terwijl deze fysische vasculaire therapie juist het grootste voordeel biedt op de lange termijn bij thuisgebruik.


BEMER therapie is actueler dan ooit! Ziekten moet je vooraf bestrijden Versterk je weerstand in tijden van Corona

Het nieuwe Informatie- en Demo Center BEMER THERAPIE

is laagdrempelig en daarmee een welkome aanvulling op onze reguliere voorlichtingsbijeenkomsten en gezondheidspresentaties in Nederland.


De gratis informatie & demonstratie spreekuren BEMERTHERAPIE zijn op afspraak (max. 2 pers.) op werkdagen en op zaterdagochtend.Vanaf 1 oktober is Corpus Vitale gevestigd in Paramedisch Centrum ‘Je lijf en je leven’, Herenstraat 19 Monster, met rondom voldoende gratis parkeergelegenheid. Tevens eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

De meest nabij gelegen bushalte is de Acaciastraat (Monster), op circa drie minuten loopafstand.


VAN LEVENSBELANG DE MICROCIRCULATIE

Het grootste deel van onze bloedsomloop speelt zich af in het zeer wijdvertakte netwerk van de fijnste bloedvaten. Een beperkte microcirculatie kan vele ziekten en stemmingsstoornissen veroorzaken of verergeren.


BEMER stimuleert een beperkte vasomotie (pompbeweging van de bloedvaten) en bewerkstelligt daarmee een verbetering van de microcirculatie. Hierdoor biedt de fysische vasculaire therapie BEMER een effectieve ondersteuning.


OVERAL EN EENVOUDIG TOE TE PASSEN

16 minuten voor uw gezondheid

Corpus Vitale is DE BEMER SPECIALIST SINDS 2015 voor:

- thuisgebruikers

- professionele gebruikers

- zorggebruikersVraag de onafhankelijke patiëntenbrochure aan.

INFORMATIE SPREEKUREN

BEMER DEMO & ADVIES CENTER l CORPUS VITALE

Paramedisch Centrum Je lijf en je leven 

Herenstraat 19, 2681 BC Monster

info@corpusvitale.nl

06 53 67 71 76 

KVK Nummer:68407262

 

WERK MET ONS

Ook enthousiast geworden? CORPUS VITALE nodigt u uit om ook ambassadeur te worden. Ruim 450 BEMER partners in Nederland en België gingen u voor. Of u nu therapeut of gewoon geïnteresseerd bent in gezondheid.

U kunt onmiddellijk van start. We verheugen ons op uw komst!

BEMER DEMO CENTER.jpg