top of page

Als het stroomt is er geen pijn

ABOUT
Me

​Focus op preventieve gezondheidszorg en het versterken van het zelfherstellend vermogen van het lichaam zijn onderwerpen die na aan het hart liggen van  

 

Anita van der Wel 

Owner Corpus Vitale & Corpus Air E.W.O.T. Nederland

Vasculaire therapie - Zuurstof- en Waterstoftherapie

Bemertherapie voor betere doorbloeding
Anita van der Wel Corpus Air Zuurstoftherapie EWOT Nederland & Corpus Vitale gezond tot in de haarvaten

Informeren     Uitleggen     Onderkennen

"Meer voorlichting over de mogelijkheden van natuurlijke therapieën biedt grote kansen en is in ieders belang. Het versterkt de eigen regie van chronische zieke mensen, en draagt bij aan preventieve gezondheidszorg. Jarenlange leidinggevende functies bij patiëntenorganisaties en samenwerking met zorgaanbieders en professionals in de zorg hebben mij in die overtuiging gesterkt"

Het belang van gezonde doorbloeding is niet langer een ´stille wetenschap´. Het heeft lang geduurd voordat de werking van de microcirculatie werd ontdekt en op waarde werd geschat. 

 

Wetenschappers delen nu hun kennis internationaal, dat een stoornis in de kleine vaatjes optreedt bij tal van aandoeningen als diabetes en tot beschadiging van ogen, nieren, zenuwen, hart en hersenen kan leiden. Maar ook dat de microcirculatie kan worden gestimuleerd door de natuurlijke vasculaire therapie, zuurstoftherapie en waterstoftherapie

 

Deze behandelingen winnen aan belang, als onmisbare aanvulling op de conventionele medische behandelingen en als preventieve therapie. Talloze studies bevestigen het positieve effect op de gezondheid, het immuunsysteem en op het algehele welzijn. 

 

Steeds meer mensen staan open voor gezonder leven, in plaats van wachten op klachten. En dat is hard nodig. Voor ons gezondheidszorg systeem is het een immense uitdaging om te kunnen blijven voldoen aan de behoeften van het groeiende aantal (chronische) patiënten.

 

We zien ook een paradigma verschuiving, waarbij 'de patiënt' vanuit zijn traditionele rol van passieve zorgontvanger evolueert tot een actieve partner die kennis wil nemen van nieuwe mogelijkheden. Mensen die kennis maken met vasculaire therapie, zuurstof-en waterstoftherapie raken al snel besmet door het gezondheidsvirus en steken hun omgeving ermee aan. Dat virus is geheel onschadelijk, je kunt er zelfs gezonder door worden, tot in de haarvaten en tot in de celkernen toe.

 

Met plezier delen we onze kennis met bedrijven, zorg- en sportprofessionals en particulieren met als motto: Neem voor je gezondheid zelf de regie en maak gebruik van natuurlijke technologie.


U bent bij Corpus Vitale én Corpus Air aan het juiste adres als u op 1 van onderstaande vragen antwoord wil krijgen:

  • Hoe kan ik het zelfherstellend vermogen van mijn lichaam optimaal ondersteunen?

  • Hoe zou mijn leven eruit zien als ik vitaler zou zijn en minder pijn zou hebben?

  • Hoe draag ik als werkgever eenvoudig bij aan de gezondheid van mijn medewerkers? 

  • Hoe versterk ik als therapeut mijn (natuurlijke) behandeling met duurzaam effect?

Neem contact op over de mogelijkheden.

Of maak een afspraak in het DEMO&ADVIES CENTRUM.

Corpus Vitale gezond tot in de haarvaten
zuurstoftraining.nl EWOT
Trainen met zuurstof verbetert doorbloeding en zuurstofoverdracht in het lichaam
Corpus Vitale gezond tot in de haarvaten, BEMER therapie.

DEMO&ADVIES CENTER BEMER® THERAPIE
Smederijstraat 24 Naaldwijk

Corpus Vitale, gezond tot in de haarvaten met vasculaire therapie BEMER.

FYSISCHE VASCULAIRE
THERAPIE BEMER®

Corpusair zuurstoftherapie EWOT, verbetert doorbloeding en zuurstofoverdracht.

ZUURSTOFTHERAPIE E.W.O.T & WATERSTOFTHERAPIE

bottom of page