Als het stroomt is er geen pijn

ABOUT
Me

​Meer focus op preventieve gezondheidszorg en het versterken van zelfmanagement van chronisch zieke mensen zijn onderwerpen die na aan het hart liggen van  

 

Anita van der Wel 

initiatiefnemer Corpus Vitale & Corpus Air E.W.O.T. Nederland

Vasculaire therapie & Zuurstoftherapie 

004_Therapie.png

Informeren     Uitleggen     Onderkennen

"Optimale voorlichting over de inzet van moderne medische technologie biedt grote kansen en is in ieders belang. Het versterkt het zelfmanagement van chronische zieke mensen èn draagt bij aan meer preventief gebruik van effectieve complementaire behandelingen.  Leidinggevende functies bij maatschappelijke organisaties en jarenlange samenwerking met patiëntenorganisaties, zorgaanbieders en zorgprofessionals hebben mij in die overtuiging gesterkt"

Het belang van gezonde doorbloeding en zuurstofoverdracht is gelukkig niet langer een ´stille wetenschap´. Het heeft lang geduurd voordat de werking van de microcirculatie werd ontdekt en op waarde werd geschat. 

 

Wetenschappers delen nu hun kennis internationaal, dat een stoornis in de kleine vaatjes optreedt bij tal van aandoeningen als diabetes en tot beschadiging van ogen, nieren, zenuwen, hart en hersenen kan leiden. Maar ook dat de microcirculatie en zuurstofoverdracht kan worden gestimuleerd door de vasculaire therapie en door zuurstoftherapie zoals HBOT (hyperbare zuurstoftherapie) en EWOT ontstekingsremmende zuurstoftherapie.

 

Dankzij de wetenschappelijke research winnen deze behandelingen voortdurend aan belang, als aanvulling op de conventionele medische behandelingen en als preventieve therapie. Observatiestudies bevestigen dat een effectieve stimulering van de doorbloeding van de kleinste bloedvaten en het verhogen van de zuurstofconcentratie een positief effect heeft op de gezondheid, het immuunsysteem en op het algehele welzijn. 

 

Het is dan ook van groot belang om zoveel mogelijk mensen hierover te informeren.

Steeds meer mensen staan gelukkig ook open voor gezonder leven, in plaats van wachten op klachten. En dat is hard nodig. Voor ons zwaarbelaste gezondheidszorg systeem is het immers een enorme uitdaging om te kunnen blijven voldoen aan de behoeften van het groeiende aantal (chronische) patiënten.

 

We zien ook een paradigma verschuiving, waarbij de patiënt vanuit zijn traditionele rol van passieve zorgontvanger evolueert tot een actieve partner die kennis wil nemen van nieuwe mogelijkheden. Daarom zetten we in op voorlichting om zoveel als mogelijk dit gezondheidsvirus te helpen verspreiden. Dat virus is heel besmettelijk maar geheel ongevaarlijk. Je kunt er zelfs gezonder door worden tot in de haarvaten..

 

                   Met plezier ondersteunen we vele gezondheidsinitiatieven, delen we kennis en werken we samen met bedrijven,(zorg)professionals en particulieren met als motto:

 Neem voor gezondheid zelf de regie en maak gebruik van slimme technologie.


U bent bij Corpus Vitale én Corpus Air aan het juiste adres als u op 1 van onderstaande vragen antwoord zou willen krijgen:

  • Hoe zou mijn leven eruit zien als ik vitaler zou zijn en minder pijn zou hebben?

  • Hoe draag ik als werkgever bij aan het behouden van vitale medewerkers? 

  • Hoe kan ik als therapeut mijn behandeling versterken en mijn cliënten duurzaam in hun gezondheid ondersteunen?

Neem contact op over de mogelijkheden! Of maak een afspraak in het DEMO&ADVIES CENTER - Paramedisch Centrum ´JE LIJF EN JE LEVEN´in Monster.

Email Signature Logo.png
Original on Transparent.png
MAN LONGEN_vk2_16920010726643.jpg
Corpus Vitale gezond tot in de haarvaten, BEMER therapie.

DEMO&ADVIES CENTER BEMER® THERAPIE

Corpus Vitale, gezond tot in de haarvaten met vasculaire therapie BEMER.

FYSISCHE VASCULAIRE
THERAPIE BEMER®

Demo Center BEMER therapie, inloopspreekuren op afspraak.
Corpusair zuurstoftherapie EWOT, verbetert doorbloeding en zuurstofoverdracht.

ONTSTEKINGSREMMENDE
ZUURSTOFTHERAPIE E.W.O.T